Λιγα λογια για τα

"Asian House"

Ta Asian House δίνουν πολύ μεγάλη βάση στη δημιουργία και παρουσίαση καινούριων γεύσεων στο κοινό τους, από την εισαγωγή στο μενού αυθεντικών ασιατικών συνταγών με αυθεντικές πρώτες ύλες ως την δημιουργία μοναδικών fusion προτάσεων, που συνδυάζουν την Ασιατική κουζίνα με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα. Βασικά χαρακτηριστικά όμως πάντα παραμένουν η υψηλή ποιότητα σε υλικά και προετοιμασία, η προετοιμασία a la minute και η διαρκής ανανέωση του μενού με αναζήτηση νέων γεύσεων.

Τα Asian House προσφέρουν μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία βάζοντας τον όρο “Ασιατική κουζίνα” στην πραγματική του διάσταση: αυθεντικές συνταγές από μία πληθώρα Ασιατικών χωρών που ανανεώνονται και εμπλουτίζονται διαρκώς καθιστώντας τα εστιατόρια ένα κυριολεκτικό ταξίδι ασιατικής γευσιγνωσίας. Ένα ταξίδι που συνδυάζει αρμονικά πολλές διαφορετικές πτυχές κάθε κουζίνας, από τα πιο ντελικάτα και πολυτελή πιάτα, ως τις πιο αυθεντικές street food προτάσεις, που μπορούμε να συναντήσουμε σε ένα πραγματικό ταξίδι σε μια Ασιατική χώρα. Ταυτόχρονα τα Asian House δημιουργούν και αυθεντικές συνταγές παντρεύοντας με επιτυχία αυθεντικά Ασιατικά υλικά, γεύσεις και αρώματα με πιο γνώριμες δυτικές συνήθειες (όπως για παράδειγμα rolls & wraps με αυθεντικές ινδικές πίτες paratha, ξεχωριστές γλυκές προτάσεις με βάση τα bao bun και πολλά ακόμη). Τέλος και μέσα από μία διαρκή αναζήτηση και εξερεύνηση της Ασιατικής κουζίνας, τα Asian House πρωτοπορούν εισάγοντας πρώτα στην ελληνική αγορά γεύσεις και υφές άγνωστες ως τότε όπως τα bao bun, το παραδοσιακό ramen, τα dumplings, το βιετναμέζικο pho και πολλά ακόμη!

Οι τολμηρές και καινοτόμες επιλογές των Asian House έχουν καταφέρει να τα καθιερώσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης ως το απόλυτο συνώνυμο της ποιοτικής Ασιατικής κουζίνας. Η αυθεντικότητα των γεύσεων, αλλά και οι μοναδικές προτάσεις του μενού έχουν αγκαλιαστεί από τους Θεσσαλονικείς και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη για αυτό
από την αλματώδη ανάπτυξη των εστιατορίων, τόσο σε αριθμό, όσο φυσικά και σε κύκλο
εργασιών.