Τρόποι Πληρωμής

Κάνοντας την παραγγελία σας από το www.asianhouse.gr μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους 4 παρακάτω τρόπους:
1. Με μετρητά

Πληρώνετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απαιτείται να καταβληθούν ρέστα από χαρτονομίσματα των 100 και 200 Ευρώ, παρακαλούμε να το αναφέρετε στα σχόλια. Δεν γίνονται για λόγους ασφαλείας δεκτά χαρτονομίσματα των 500 Ευρώ.

2. Με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα

Στα Asian House μπορείτε να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, με απόλυτη ασφάλεια. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από τη συνεργασία μας με την πλατφόρμα πληρωμών της συνεργαζόμενης τράπεζας, που διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει ποτέ κανένα στοιχείο της πιστωτικής σας κάρτας.

3. Με Ticket Restaurant

Αν έχετε διατακτικές γεύματος (Ticket Restaurant) μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής «Μετρητά» κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Να επισημάνουμε ότι η αξία των Ticket Restaurant δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την αξία της παραγγελίας σας.

4. Με Mobile POS

Τώρα για παραγγελίες delivery, μπορείτε να πληρώσετε και με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα, τη στιγμή της παράδοσης, με απόλυτη ασφάλεια. Στην τηλεφωνική σας παραγγελία ή στα σχόλια μέσω της παρούσας πλατφόρμας θα πρέπει να ενημερώσετε ότι θέλετε να πληρώσετε με κάρτα και εμείς θα φροντίσουμε ώστε ο διανομέας μας, να έχει μαζί του την ειδική συσκευή (mobile POS).